nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis

 

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1921 staat de kwaliteit en soortechtheid van onze producten hoog in het vaandel. Daarom staan wij met meer dan 100 procent achter onze producten en wij kunnen u de volgende garanties bieden:

Rozen
Struikrozen worden met minimaal 3 sterke takken geleverd. Ramblerrozen en Oude rozen met minimaal 2. Stamrozen hebben aan beide kanten van de stam minimaal 2 takken. Wij geven vijf jaar groei, bloei en soortechtheid garantie op onze rozen.

Bol- en knolgewassen
Mochten uw bollen en knollen niet opkomen dan krijgt u zonder problemen of kosten nieuwe geleverd. Dit geldt natuurlijk ook indien het gewas niet soortecht is.

Klimplanten
De planten worden in pot geleverd. Wij geven u een jaar groei, bloei en soortechtheid garantie. Afhankelijk van het soort kan de hoogte en de maat enigszins verschillen.

Lavendel
De planten worden met kale wortel of in pot geleverd, afhankelijk van het seizoen. Wij geven u een jaar groei, bloei en soortechtheid garantie. Afhankelijk van de soort kan hoogte en maat van de lavendel enigszins verschillen.

Buxus
De planten worden met kale wortel of in pot geleverd, afhankelijk van het seizoen. Wij geven u een jaar groei en soortechtheid garantie. Afhankelijk van het soort kan de hoogte en de maat enigszins verschillen.

Home&Garden producten
Voor deze producten geven wij u minimaal 6 maanden garantie met uitzondering van meststoffen, grond en openhaardhout.

N.B.:   Schade door vorst, uitdroging of te natte omstandigheden valt niet onder bovengenoemde garantieregeling.

Overige garanties.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1921 staat de kwaliteit en soortechtheid van onze producten hoog in het vaandel. Daarom staan wij met meer dan 100 procent achter onze producten en wij kunnen u de volgende garanties bieden:

  • Rozen. Struikrozen worden met minimaal 3 sterke takken geleverd. Ramblerrozen en Oude rozen met minimaal 2. Stamrozen hebben aan beide kanten van de stam minimaal 2 takken.
    Wij geven vijf jaar groei, bloei en soortechtheid garantie op onze rozen.
  • Bol- en knolgewassen. Mochten uw bollen en knollen niet opkomen dan krijgt u zonder problemen of kosten nieuwe geleverd. Dit geldt natuurlijk ook indien het gewas niet soortecht is.
  • Klimplanten. De planten worden in pot geleverd, afhankelijk van het seizoen. Wij geven u een jaar groei, bloei en soortechtheid garantie. Afhankelijk van het soort kan de hoogte en de maat enigszins verschillen.
  • Lavendel. De planten worden met kale wortel of in pot geleverd, afhankelijk van het seizoen. Wij geven u een jaar groei, bloei en soortechtheid garantie. Afhankelijk van de soort kan hoogte en maat van de lavendel enigszins verschillen.
  • Buxus. De planten worden met kale wortel of in pot geleverd, afhankelijk van het seizoen. Wij geven u een jaar groei en soortechtheid garantie. Afhankelijk van het soort kan de hoogte en de maat enigszins verschillen.
  • Home & Garden producten. Voor deze producten geven wij u minimaal 6 maanden garantie met uitzondering van meststoffen, grond en open haard hout.
    Schade door vorst, droogte of te natte omstandigheden valt niet onder deze regeling.

In geval van een klacht dient u zich aan het volgende protocol te houden. Schade door vorst of te natte omstandigheden valt niet onder deze regeling.
Klacht:                                Voorwaarde waaraan moet worden voldaan:
Niet geleverd, algemeen     reactie binnen twee (2) weken door klant
Niet geleverd, niet thuis      reactie binnen twee (2) weken door klant
Te laat geleverd                 reactie binnen vijf (5) dagen door klant
Te vroeg geleverd              reactie binnen vijf (5) dagen door klant
Kwaliteit niet goed              reactie binnen twee (2) dagen door klant.
Te weinig geleverd             reactie binnen twee (2) dagen door

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

VOLG ONS

© DeWilde