nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis

De Wilde Tuinaanleg


Gespecialiseerd in tuinonderhoud, advies, aanleg en beplanting.
- Borders, Gazon
- Bomen
- Rozen
- Heggen en Hagen
- Grondbewerking

Uw tuin dient een weerspiegeling te zijn van uw persoonlijkheid. Alleen dan kunt u zich echt op uw gemak voelen en ontspannen. Uw stijl hoort niet alleen in uw huis naar voren te komen, maar evengoed in uw tuin. De Wilde maakt het tot haar missie om dit voor u te realiseren. Door goed overleg kunnen wij samen met u ontdekken wat bij u past. Dit verwerken wij tot een tuinplan wat aansluit bij uw wensen en voorkeur. Zodoende wordt een ontwerp gecreëerd wat perfect aansluit bij uw smaak.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nou op zoek bent naar een weelderige bloementuin, een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsarme tuin, wij bespreken graag met u hoe dit in uw tuin verwezenlijkt kan worden. Uiteraard kunnen hier de kwalitatief goede rozen van Rozenkwekerij De Wilde in verwerkt worden. Ook indien u interesse heeft in de aanplant van één of meerdere borders, bomen, etc adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

De aanplant van perken en borders kunnen wij voor u verzorgen. Indien nodig kan er ook grondverbetering plaatsvinden. Rozen in combinatie met vaste planten, heggen en hagen maar ook verschillende bomen en gazon behoren tot de mogelijkheden. Met zorg zullen wij kijken hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, belt u ons dan gerust (0575-546810) of neem contact op via het contactformulier wat op de website te vinden is.


ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

VOLG ONS

© DeWilde