nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis
In 1985 startte Emma Bridgewater haar eigen lijn met serviesgoed. Dit deed zij naar aanleiding van een mislukte zoektocht naar een geschikt cadeau voor haar moeder. In de jaren die volgden werd de collectie steeds uitgebreider. Zij leidt het bedrijf samen met haar man en ook de ontwerpen zijn van hen beiden afkomstig.

Hun visie is dat de producten die zij maken niet alleen mooi, maar ook praktisch in het gebruik moeten zijn. Producten die een glimlach op je gezicht kunnen toveren wanneer je ze gebruikt. Het servies kan dan ook allemaal in de vaatwasser en magnetron om het gebruiksgemak te vergroten. Alle producten die in de oven mogen, zijn aangemerkt als ‘cookware’.

Het servies wordt vervaardigd uit crèmekleurig aardewerk, afkomstig uit hun eigen fabriek in Engeland. Het meeste werk wordt met de hand gedaan. Ook alle decoraties worden nog met de hand aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke producten allemaal uniek zijn; allemaal net even anders. De laatste jaren zijn hun ontwerpen op steeds meer voorwerpen terug te vinden, zoals behang, glas, blik en kantoorartikelen.

ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

VOLG ONS

© DeWilde