nu geen verzendkosten
snelle bezorging
uitgebreide kennis
De Braai, dé Zuid-Afrikaanse buitenkeuken en/of barbecue
De Zuid-Afrikaanse Braai is een combinatie van een buitenkeuken en openhaard. Braaien is een vorm van barbecueën en in Zuid-Afrika een begrip. Iedereen die in het land is geweest, zal dit hebben ervaren. De Zuid-Afrikanen gebruiken het als buitenkeuken maar ook als openhaard. Met de kolenmaker stook je een vuur met houtblokken.

De goede trek in de braai zal al snel een constante aanvoer van kolen opleveren. Op de ontstane kolen kan vervolgens heerlijk vlees of vis gegrild worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de oven brood af te bakken, een heerlijke pizza te maken, tomaten te grillen of in een zogenaamde “potjie” een stoofpotje of soep te bereiden.

De smaak en beleving van het koken/grillen op hout valt niet te evenaren. Na het koken/grillen kan de Braai gebruikt worden als haard en is het nog lang gezellig bij het vuur. Uw gasten zullen heerlijk hebben gegeten en een onvergetelijke sfeervolle avond hebben ervaren.


ONTVANG NIEUWS EN UPDATES

VEILIG BETALEN

betaalmogelijkheden

VOLG ONS

© DeWilde